Partners van Natuvent

VLA

VLA

Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten

De Vereniging Leveranciers van Luchttechnische Apparaten (VLA) is één van de 130 brancheorganisaties van FME-CWM, de overkoepelende brancheorganisatie voor de technologische industrie waarbij ruim 2.750 technologische bedrijven in Nederland aangesloten zijn. De VLA vertegenwoordigt fabrikanten, leveranciers en dienstverleners op het gebied van luchttechnische apparaten die actief zijn op de Nederlandse markt.

Woonbond

Woonbond

Belangenvereniging van huurders en woningzoekenden

De Woonbond is de stem van hurend Nederland. Meer dan de helft van alle hurende huishoudens is al of niet via een plaatselijke huurderorganisatie aangesloten. Dat zijn meer dan 1,5 miljoen woningen! Wij staan voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare, veilige wijken en sterke huurdersorganisaties.

Informatiepunt Woonhuisventilatie

Informatiepunt Woonhuisventilatie

Milieu Centraal

Milieu Centraal helpt mensen bij het maken van duurzame keuzes. De stichting heeft als doel het leveren van onafhankelijke en praktische informatie over milieu en energie. De informatie is gericht op Nederlandse consumenten, burgers en intermediaire organisaties zodat zij in houding en gedrag kunnen bijdragen aan een duurzame samenleving in het algemeen en een beter milieu in het bijzonder.

FME - CWM

FME - CWM

Ondernemersorganisatie voor de technologische industrie

FME is Nederlands grootste ondernemersorganisatie in de technologische industrie. FME is actief belangenbehartiger voor haar leden op nationaal en internationaal niveau, biedt dienstverlening aan individuele lidbedrijven en aan clusters van lidbedrijven en ondersteuning aan 120 brancheorganisaties.